Dobbel dose melodisk metal

Vi har gleden av å kunne legge til to Oslo-band på plakaten, som begge kan beskrives som melodiøse metalband med fokus på gode melodier og fete riff.

MINDTECH
Mindtech spiller semi-progmetal med tunge riff, nedstemte gitarer og store melodiske refreng. De ble dannet i 2007, og allerede i 2008 spilte de support for selveste Volbeat på to utsolgte konserter på John Dee. Debutalbumet “Elements Of Warfare” kom ikke ut før i 2013, men til gode kritikker, og singelen “No Solution” ble godt mottatt og fikk også radiospilling. Nåværende, og tidligere medlemmer, har fartstid fra band som Circus Maximus, Wig Wam, Loveshack, Tritonus, Dolls Of Disaster, Quadrivium og Maiden Norway. I 2015 fikk de ny vokalist og på starten av fjoråret slapp de EPen «Edge Of The World», og har siden vært å finne på scener rundt om i Norge blant annet som support for Triosphere.

Se videoer av Mindtech her.

REQUINOX
Requinox er et heavy metal band som kombinerer mektige riff med melodiøs hardrock og episke melodier. Dette teatralske bandet fremfører storslått heavy metal med fokus på å gi publikum en energisk og fengende opplevelse. I 2012 lanserte de sitt første album “Through The Eyes Of The Dead” til en rekke gode anmeldelser, og en turné som tok bandet til flere livescener i Norge, så vel som Østerrike og Latvia. End Of The World-turneen i 2012 startet med tre konserter i Latvia, som fikk arrangørene til å gå av skaftet og booket dermed bandet tilbake for ytterlige tre konserter samme år. Bandets nye album forventes utgitt i løpet av 2017. Requinox leverer et forrykende sceneshow som får enhver rockebule av alle formater til å koke. Gutta leverer pulserende rockebeats, samt tempoendringer med seige og raske riff om hverandre – det hele toppet med intensive og suggererende melodier.

Se videoer av Requinox her.